Depend Chameleon Limited Edition

NYX Cosmetics

 photo DSC00061.jpg

 photo DSC00064.jpg

 photo DSC00067.jpg

 photo DSC00071.jpg

 photo DSC00063.jpg

 photo DSC00074.jpg

 photo DSC00075.jpg

Hej sødeste læsere. Ovenfor kan i se de skønneste produkter fra mærket NYX. Jeg er så super glad for alle produkterne. Farverne falder lige i min smag, indpakningen er fantastisk fin og kvaliteten af produkterne er i top. Jeg har fået de 3 produkter tilsendt til test fra NYX Cosmetics Northern Europe, som i kan følge på Instagram @NYX_ne og facebook.com/nyxne, hvis har lyst til fine opdateringer og inspiration.

NYX Jumbo Eye Pencil i farven Milk er perfekt som en cremet base under øjenskygger, der får farverne til at poppe og til at åbne øjnene ved at lægge farven på den våde kant. Produktet er dejligt cremet og let at påføre!

NYX butter gloss i farven Peaches and Cream føles først og fremmest som smør, er let at påføre og bliver længe på læberne. Derudover er pigmenteringen (farvens tydelighed) helt vild! På trods af at det bare er en gloss, er farven tydelig og super smuk!

NYX Love in Paris palette i farven 05 Parisian Chic består tydeligvis i de smukkeste neutrale farven, som alle kan bruge! Indpakningen er også super fin og praktisk, nem at have med rundt og finde plads til herhjemme. Den har desuden farver både til dag og aften.

Alle produkterne er cruelty free (jaaa, det kan vi li’!) og forhandles til meget overkommelige priser. Her i norden forhandles NYX bl.a. på Nelly.com, Eleven.se, Coverbrands.no, NordicFeel.se, Beautyplanet.se og Parelle.se. Hvis du har mod på at handle fra USA, kan produkterne også findes på CherryCulture.com, men her er der selvfølgelig risiko for told. Kys Nanna

PS. husk at deltage i konkurrencen om produkter fra Dove lige HER!

– – – – –

Translation: I recently received these NYX goodies and I am in love! All three products are really nice quality and in the cutest packaging. The products are called: NYX Jumbo pencil in the colour Milk, NYX Butter Gloss in the colour Peaches and Cream and NYX Love in Paris palette in the colour 05 Parisian Chic. The Jumbo Pencil is perfect as a base underneath eye shadow and on the waterline, the gloss is super smooth and VERY pigmented and the eye shadow palette is simply beautiful – I love the neutral colours and the handy size of the palette! Amazing products.  You can purchase NYX on the following sites: Nelly.com, Eleven.se, Coverbrands.no, NordicFeel.se, Beautyplanet.se, Parelle.se and CherryCulture.com. Xx Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Chameleon Limited Edition