NIVEA Lip Butters

Vichy Dermablend | makeup med høj dækkeevne

 photo DSC00448.jpg

 photo DSC00434.jpg

 photo DSC00441.jpg

 photo DSC00433.jpg

 photo DSC00432.jpg

 photo DSC00430.jpg

 photo DSC00453.jpg

Hej smukkeste læsere. I dette indlæg vil jeg præsentere jer for de fantastiske makeup-produkter fra Vichy Dermablend. Makeuppen har høj dækkeevne, men tilstopper ikke porerne, er uden parfume og ideel til sensitiv hud. Fra serien har jeg modtaget og testet følgende produkter: Fluid Corrective Foundation 16HR (farve: Opal 15), Corrective Compact Cream foundation 12HR (farve: nude 25), Corrective Stick 14HR (farve: nude 25) og Setting Powder (translucent).

De tre korrigerende produkter har en ekstremt høj dækkeevne, men har ikke gjort min hud irriteret eller uren, som foundation med høj dækkeevne ellers ofte gør. Produkterne er meget milde, selvom finishen og dækkeevnen er helt fantastisk. Produkterne kan udjævne min hud fuldstændig og mattere min hud i lang tid ad gangen. Derudover har alle produkterne også SPF (solbeskyttelse). Den flydende foundation har SPF 35 og den kompakte foundation og korrigerende stick har SPF 30.

Den flydende foundation har en dækkeevne fra let til moderat, så den bruger jeg for det meste til hverdag. Den kompakte foundation har en højere dækkeevne, den er perfekt til en bytur og f.eks. mig, som skal til galla på torsdag eller til andre tidspunkter, hvor man ønsker 100% perfekt hud. Setting pudderen “låser” makeuppen fast og søger for den ikke løber. I kombination er de helt perfekte. Den korrigerende stick bruger jeg til at lægge en hurtig makeup, hvor jeg kun dækker problemområder (næse & cirkler under øjne) og herefter fiksere makeuppen med pudderen – voila, klar til at springe ud af døren :-)

Produkterne koster mellem 149-229 kr. og forhandles på Apoteket og online – f.eks. HER! Jeg er hooked på den høje dækkeevne i kombination med den milde formel. De to foundations er jeg specielt afhængig af! Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

3 kommentarer

 • Vesna

  Kan godt forstå du er hugged :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrin

  Det lyder super lækkert :) Er der mulighed for at se før og efter billeder? giver ofte et bedre billede af hvordan make-uppen sidder på huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig en god blog Nanna!
  Jeg har lige selv startet en beauty blog og jeg har ikke så mange læsere. Så det ville betyde meget hvis du, eller nogle andre ville tage et kig på den ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIVEA Lip Butters