Beauty inspo

GOODIEBOX – Maj 2014

 photo DSC00720.jpg

 photo DSC00726.jpg

 photo DSC00728.jpg

 photo DSC00735.jpg

 photo DSC00730.jpg

 photo DSC00723.jpg

 photo DSC00724.jpg

Hej søde læsere. Så landede der sørme endnu en Goodiebox på mit trappetrin :-) Den her gang må jeg hellere få boxen her på bloggen i god tid, så den ikke kommer sent op ligesom Goodieboxen for april!

Fokus i denne måneds box (som jo egentlig er sidste måneds box – men som nævnt i tidligere indlæg modtager man boxen sidst på måneden/først på måneden efter) er at REJSE. Jeg er super imponeret og glad for boxens indhold og produkterne er helt sikkert noget som alle kan bruge!

Produkterne i denne måneds box er:

Palmolive Mediterranean Moment Showergel

Piz Buin Wet Skin Transparent Sun Spray SPF15

Bellápierre Shimmer Powder

Teez Beautiful Flat Stiff brush

Matas Sollotion Faktor15 (tester)

YIN YANG Skin Cleanser (tester)

Medina “Jalousi” by GOSH Cosmetics (tester)

Som i kan se er der super mange lækre produkter: En fantastisk velduftende showergel, en sun spray som er vandafvisende, dufter dejligt og er fri for parabener, en fin øjenskyggepensel og en fin gylden shimmer powder, som kan bruges til mange ting: f.eks. øjenskygge eller eyeliner hvis produktet fugtes. Testerne er også super fine, det er dog svært at danne sig et fuldkomment indtryk af en cleanser-tester synes jeg. Medinas “Jalousi”, må jeg ærligt erkende at jeg ikke bryder mig om.. men sollotion testeren fra Matas er perfekt til tasken :-) Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty inspo