Makeup love: IDUN Minerals

In-shower products

 photo DSC00991.jpg

Hej smukke læsere. En blog-pause på 5 dage sker sjældent for mig – men med eksaminer, en hue i sigte, arbejde og en masse at se til skete det alligevel! Jeg bliver student på mandag til middag og kan sleeet ikke vente :-) Det bliver fantastisk dag (og uge) med en masse skønne mennesker omkring mig! Dette indlæg skal dog handle om noget helt andet en huer og eksaminer, men derimod produkter jeg bruger i badet. Jeg har fået en række nye favoritter, som jeg selvfølgelig vil dele med jer!

Athena Beauté Soft Silk Shave Gel Sensitive Skin

 photo DSC00998.jpg

 photo DSC01003.jpg

En super god og billig barberskum! Jeg køber den til kun 15 kr. i Normal. Den er kun let parfumeret og irriterer slet ikke huden. Den giver en masse fugt og gør virkelig barbering lettere. Det eneste jeg var træt af var pumpen, da den besværlig at bruge i badet – men nu er den blevet lavet om, til en der er nem at bruge :-)

MATRIX Biolage Sunsorials Sunflower Shampoo og Sun Repair Treatment

 photo DSC00994.jpg

Disse to hårpleje produkter er den perfekte kombination. Jeg bruger hårmasken i stedet for en conditioner, da det blot giver ekstra pleje. Produkterne er lavet specielt til sommer og hår, som er udsat for sol. Udover at give massere af fugt og beskytte håret vha. UV-filtre har produkterne også lidt shimmer i, som reflekterer flot i solen.

Estelle & thild Micro Scrub Lily

 photo DSC01006.jpg

Jeg bruger ofte en ansigtsscrub i badet og denne her er super god (specielt i efterfulgt af Detox Mask Lily, som i måske har set på min instagram?)! Det er altid forfriskende for huden med en god scrub og skønt at få huden renset i dybden. Estelle & thild er økologisk og hudpleje i topkvalitet!

NIVEA In-Shower Body Lotion Skin Conditioner – Pampering Honey

 photo DSC00996.jpg

Yes! In-Shower Body Lotion med duft – så god nyhed! Den her dufter fantastisk dejligt af honning. Duften er så fantastisk beroligende og lækker – den dufter virkelig spiseligt og duften bliver siddende på huden! Den findes også med duften Nourishing Cocoa, som er en lækker chokoladeduft. Det er et super effektivt og tidssparende produkt som jeg elskede før de nye dufte og nu elsker endnu mere med de nye dufte :-)

Hvilke produkter kan i anbefale til badet? Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup love: IDUN Minerals