GIVEAWAY: Matas Vitamin serie

Makeup love: IDUN Minerals

 photo DSC00516.jpg

 photo DSC00982.jpg

 photo DSC00977.jpg

 photo DSC00987.jpg

 photo DSC00517.jpg

 photo DSC00973.jpg

 photo DSC00978.jpg

 photo DSC00520.jpg

Jeg håber i er klar på noget “makeup-love”, for det er stort set kun rosende ord, jeg har om mærket IDUN Minerals. Før jeg går mere i dybden, vil jeg understrege, at produkterne er til alle aldre og til alle hudtyper og desuden har plejende og beskyttende egenskaber. Produkterne er med rensede mineraler og er desuden vandfrie, hvilket forhindre bakteriedannelse. Der er hverken talkum, olier, silikoner, parfume, bismuth, nano, parabener eller andre stoffer der kunne give anledning til kløe, udslæt og allergiske reaktioner.

Den elegante indpakningen har et “Gucci touch”, da det er den italienske designer og kunstner Patrizia Gucci fra Gucci-familien som står bag de smukke designs. Idun, som er hentet fra nordisk mytologi, kaldes både skønhedens-, frugtbarhedens- og den evige ungdoms gudinde. I dag symboliserer hun naturlig skønhed og skånsom pleje – netop derfor lægger Idun navn til makeuppen og pryder den smukke indpakning.

 photo DSC00970.jpg

Jeg har testet følgende produkter:

IDUN Minerals foundation 9 gr. i farven Freja (warm light) – 319 kr. vejl.

Den skønneste mineral foundation jeg nogensinde har prøvet! Den har den fineste matte finish og kan bygges fra let til medium dækkeevne. Man mærker ikke at man har den på og den holder godt. Godt nok er 319 kr. ikke småting, men den er bare helt fantastisk og man ved samtidig at den kun består af gode sager :-)

IDUN Minerals Lipgloss 6 ml. i farverne Madeleine og Mary – 155 kr. vejl. pr. stk.

Disse glosser er vanvittigt cremede, holder længe, ligger flot og giver en hel masse shine. Madeline er en perfekt “your lips but better”-farve, mens Mary er en perfekt sommer læbe. Som i nok har luret elsker jeg koralrød, både på læber, kinder og negle! Konsistensen er ret tyk, hvilket jeg normalt ikke er så glad ved, men da de er så cremede, holder længe og føles behagelige på læberne, påvirker det mig slet ikke.

IDUN Minerals Mascara Silfr 11 ml. i farven sort – 179 kr. vejl.

Denne længdegivende mascara er fantastisk. Jeg har aldrig prøvet en mascara, som giver mig så flotte lange og adskilte vipper! Den sidder perfekt hele dagen og tynger ikke vipperne ned. Jeg elsker den og er ekstremt afhængig. Den er absolut 179 kr. værd og jeg vil med glæde selv købe den!

IDUN Minerals Kabuki-pensel – 179 kr. vejl.

Perfekt til at påføre mineral foundationen! Den gør jobbet hurtigt og behageligt, da den er super blød. Desuden er det en fin lille detalje, at den har en lille fod, så den kan stå selv. Perfekt pensel :-)

OBS: På billederne af mig selv ovenfor har jeg udover Idun minerals foundation og mascara også Benefit Coralista blush og Maybelline Brow Drama på!

Stor anbefaling til jer fra mig. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Matas Vitamin serie