Solcreme gjort nemt!

http://photos-d.ak.instagram.com/hphotos-ak-xpa1/10454048_270563599793843_1607775128_n.jpg

 photo DSC00917.jpg

 photo DSC00919.jpg

 photo DSC00921.jpg

 photo DSC00928.jpg

Den danske sommer har indtil videre været skøn i år! Så snart solen er fremme springer jeg ud i den, for at blive brun og nyde varmen. Solcreme er nok noget som de færreste af os nyder af påføre, men ovenstående NIVEA solcreme gør det til en leg :) De to slags solcreme hører under samme serie – NIVEA SUN Protect & Refresh, som beskytter huden men uden af fedte og give hvide mærker. De har begge UVA- og UVB-beskyttelse og er vandafvisende.

NIVEA SUN Protect & Refresh Cooling Mist (den høje spraydåse) er dejligt let at påføre med det kontinuerlige mist og den fine dis der fordeles jævnt på kroppen. Derudover er den dejligt kølende – hvilket specielt bliver et kæmpe plus til sommer, når jeg skal sydpå. Den er også dejligt opkvikkende takket være menthol. Cooling Misten findes i SPF 20 og 30 og forhandles normalt til 119,95, men er lige nu på tilbud i Matas til blot 72 kr.

NIVEA SUN Protect & Refresh Invisible Spray er lidt mindre handy at påføre, men stadig langt lettere end en typisk solcreme! Sprayen pumpes ud og er altså ikke kontinuerlig, men den smøres super let ind i huden, fedter ikke og er usynlig på huden ligesom misten er. Den er ligeledes kølende, men ikke ligeså voldsomt som misten. Sprayen findes i SPF 20 og 30 og forhandles ligeledes normalt til 119,95, men er lige nu på tilbud i Matas til blot 72 kr.

Begge varianter er super gode! Jeg er personligt mest pjattet med misten, da den er så hurtig at påføre – men sprayen er nok mere præcis og man spilder derfor ikke noget af produktet. Jeg er stor fan og kan ikke forestille mig at springe tilbage til “den normale” solcreme :-) Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

1 kommentar

  • Super gode billeder, elsker virkelig din blog!
    -Det ville betyde utrolig meget hvis du ville tjekke min beautyblog ud, hvis du har lyst selfølgelig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sally Hansen Complete Salon Manicure Summer 2014