GOODIEBOX Juni

Giveaway: Sved- og stressfri sommer

Hej søde læsere! I kender nok alle sammen til sommerferiestress, som opstår når vil nå 117 ting på få uger. I samarbejde med Rexona kan jeg tilbyde 3 af jer 3 Rexona Maximum Protection – Clean Scent, Confidence og Sensitive Dry til en værdi af 270 kr. og tips til en stressfri sommerferie. En god deodorant er et must for os alle, specielt når vi er på farten og befinder os nye steder. Deodoranterne var nomineret til Danish Beauty Award i år som årets forbrugerpris.

 photo DSC00945.jpg

Mange af os har tendens til at overbooke vores sommerferie, hvilket kan gøre hvad der burde være afslappende til en stressfyldt tid. Husk derfor at give tid til at lave “ingenting” – det er helt ok at dase den! Mit tip vil være at holde nogle dage i kalenderen fuldstændig fri og så lave præcis det du har lyst til på dagen – læse en bog, tage til stranden, cykle en tur eller lignende. Aktiviteterne behøves ikke altid at være planlagt forinden, så nyd ferien og nyd spontaniteten :-)

Sådan bruger du Rexona Maximum Protection:

Rexona Maximum Protection er baseret på TRIsolidTM-teknologi, som er en klinisk dokumenteret formel mod øget svedtendens, der reagerer på kropsvarme. TRIsolidTM-teknologien akklimatiserer sig til kroppen ved at danne et beskyttende lag mellem svedkirtlerne.

For at opnå den bedste beskyttelse, skal du påføre antiperspiranten i armhulerne, inden du går i seng. Mens du sover, tilpasser TRIsolidTM sig din kropstemperatur. Den antiperspirante effekt varer hele næste dag – også selvom du går i bad om morgen.

 photo DSC00941.jpg

Deltag i konkurrencen:

1. Skriv en kommentar til dette indlæg hvori du fortæller, hvad du gør for at undgå stress i sommerferien.

2. Skriv din email, så jeg kan kontakte dig, hvis du er en af de heldige vindere!

Konkurrencen slutter mandag d. 21/7.

Jeg håber i vil være med- og jeg glæder mig til at høre jeres afslapnings-tips ;-)

Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

37 kommentarer

 • Emma

  Lige i denne her sommerferie er det intet problem for mit at indgå stress, for jeg er lige blevet fyret fra mit arbejde, da jeg fyldte 18. Ellers så plejer jeg, ligesom du skriver, at sørge for at have dage indimellem arbejde, fester, aftaler osv, hvor man bare kan lave INGENTING! For mit er det at ligge i vores have, tage sol og læse en god bog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Slapper mere af,sover lidt længere end normalt,hygger med familien med ture, og er mere roligt og afslappet med dagens daglige gøremål

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja B

  I denne her sommerferie, skal jeg arbejde en del så det er vigtigt for mig at slappe mest muligt af når jeg kan. Dette indebærer at jeg, bruger tid sammen med min hund, slukker helt for mobilen nogle gange og ikke bruger computeren, men vigtigst af alt motionerer. Det virker utrolig godt for mig. Ikke nok med at jeg ikke længere behøver at ærgre mig over at jeg ikke får dyrket motion i ferien, jeg bliver mere glad, får ironisk nok mere energi og føler mig langt mindre stresset. Men også bare lave hvad jeg har lyst til nogle gange.

  Majabern@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg sørger altid for at lave en plan, så jeg ved det kommer nogle ‘lufthuller’ mellem alle de ting der skal gøres. Og så sørger jeg for at holde de dage fri, også selvom jeg må melde afbud fra nogle ting. Ellers går det hele i stress!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg prøver at planlægge så lidt som muligt, også når vi skal rejse. Lade være med at planlægge alt for mange seværdigheder man skal nå på en dag f.eks. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna K

  Jeg har skrevet alle planlagte aktiviteter ind i min kalender, så jeg ikke får stress over IKKE at skulle lave noget. Derudover har jeg også en helt masse dage, som netop er sat af til spontanitet, uforudsete eventyr eller eventuelt dasedage, hvor man absolut intet laver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie M

  For at undgå stress her i ferien, har jeg valgt ikke at lave nogle planer, udover hvilken uge jeg rejser på ferie i. Det betyder altså, at sommeren kun bliver brugt på spontane aftaler – på den måde bliver min sommer skøn og stressfri! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg plejer at have nogle dage som jeg holder HELT frie så jeg kan gøre hvad jeg vil. Om det så er at ligge på sofaen en hel dag eller hygge med veninderne, så er jeg fri til at gøre det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natascha

  Det vigtigste jeg gør i min sommerferie er tage sig tid. Tage sig tid til de ting man glemmer at værdsætte i sin hverdag, være sammen med familien, nyde en god drink.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Jeg tager hvert år en uges på cykeltur i DK. De to andre uger bruger jeg på at se den store verden. Cykelturen med familien er afslappende. Ruten er bestemt hjemmefra, og aldrig for lange dage. På den måde har vi en uge til at spise is, slappe af, spise is, bade og spise flere is. Meget afslappende :-)
  God sommer derude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Sørger for at få afviklet alt der skal afvikles inden feriestart, så der ingen løse ender er, slukker for mobilen og nyder freden…sørger for at vi ikke har alt for mange planer, så der også er tid til bare at dase og daske rundt i nattøj med morgenhår hvis det lige er det vi har lyst til…
  Men desværre er de første 14 dage allerede brugt, så har en uge senere der bare skal bruges hjemme i haven ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Leger med mine drenge på 2 og 4 år og læser bøger;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Leger med mine drenge på 2 og 4 år samt læser bøger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noget der virkelig for mig til at slappe af og glemme al min stress er et dejlig varmt karbad! Det er rigtig hyggeligt hvis man slukker lyset og tænder et par duftlys, og sætter noget afslappende musik på.. Så er jeg klar til en dag med en masse at nå <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg sørger for ikke at lave for mange planer i forvejen – Dem er der nok af til hverdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  At ligge i sin seng med sin computer og læse blogs er den ultimative afslapning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Henriksen

  Jeg har en del arbejde i denne ferie, så jeg undgår at lave alt for mange planer. Jeg sørger for at motionere, da jeg får mere overskud til de ting jeg så planlægger, og ikke mindst sørger for at få nok søvn, hverken for lidt eller for meget!
  Jeg er desuden meget udenfor når jeg kan, får en masse luft, og sollys, og nyder varmen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S

  Laver så lidt som muligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Intet specielt – det er ENDELIG sommer og ferie, så skal jeg altså bare nye den stress-fri! Der er ikke rigtigt noget, der kan gå mig på, eftersom jeg ved at vi kører på lånt tid ;)

  Til hverdag har jeg både barn og studier at se til, så når der endeligt kan slappes af, bliver der slappet af (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg sørger altid for at have en cardigan eller noget, som jeg kan tage af, hvis det bliver for varmt. Især fordi jeg også rødmer alt for let, hvis jeg har det varmt!! :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kuldip

  Jeg har valgt at havde en dags fri inden jeg tager på ferie så jeg kan gøre klar til ferien stille og roligt uden stress :) elsker din blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Selvom jeg arbejder meget i løbet af sommerferien, synes jeg det er vigtigt at “holde helt fri” på sine fridage.. :D Sørge for at komme ned i gear og evt nyde solen.. Dette gør jeg med en rigtig god bog, og yderligere sørger jeg for at spendere så meget tid som muligt sammen med min kæreste, da vi begge har et travlt arbejdsskema her over sommeren.. Og så ellers bare nyde fridagen, nu hvor der ikke er så mange af dem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Marie

  Jeg sørger bare for at slappe af, hygge mig med familie og venner(veninder), inden jeg (forhåbentligt) skal i flytte stress sidst på sommeren, når jeg (forhåbentligt) starter ny uddannelse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej . Jeg sover længe og nyder den dejlig sol og prøver af have kontrol over hele dagen ved at skrive ned i min kalender hvad der skal laves i være enkelte dag god sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Lægger min kalender væk og tager bare dagene som de kommer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  For at slappe af sørger jeg for, at være sammen med de mennesker jeg holder af, såsom familie og venner. Derudover elsker jeg også, at sove længe og ligge i sengen noget tid efter jeg er vågnet, som jeg jo normalt ikke har tid til i hverdagene.

  josephinemulbjerg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  For at slappe af sørger jeg for, at være sammen med de mennesker jeg holder af, såsom familie og venner. Derudover elsker jeg også, at sove længe og ligge i sengen noget tid efter jeg er vågnet, som jeg jo normalt ikke har tid til i hverdagene :)

  josephinemulbjerg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Hansen

  Top lækker giveaway!

  Sommerferie = ingen skole. Det betyder jeg sover længe, rigtig længe. Derud over lukker jeg HELT ned for alt der hedder, mobil og computer!! Smutter på bibloteket, finder en bog som jeg kan læse i, på stranden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er lidt af en kontrolfreak, så jeg har gerne planlagt to uger frem, men til gengæld, så kan jeg dermed også se om, der er mulighed for en dasedag den komne uge. Om somren elsker jeg bare at slappe af og se en god tv-serie eller læse en bog. God sommer!
  simone132@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Jeg prøver at undgå at have aftaler og arbejde hverdag. Altså sørge for, at jeg stadig har fridage med tid til at nyde solen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Når jeg rigtig skal slappe af en dag eller flere. Så går jeg i bad og gå i noget afslappende tøj, sætter mig med min iPad og ser youtube videoer og læser din og andres blogge. Nogen gange med en kop te andre gange noget helt andet. Jeg falder meget til ro, når jeg slapper af. Jeg har meget stress mange gange, så det er mindst 1 gang om ugen jeg tager sådan en dag. I denne her sommerferie er jeg meget stresset kan jeg mærke på mig selv. Min mor kan også mærke jeg er stresset og siger jeg skal tage den lidt med ro.

  Min email adresse – ida.friis,5@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Madsen

  Tager massere af fodbad! Så lækkert ;-)

  Sine Madsen // Sineskabelund@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Nielsen

  Jeg sørger for bare at tage tid til at slappe af om det så er med venner eller ej. Ofte når jeg kommer hjem fra arbejde lægger jeg mig ud i solen og daser den, hvor skønt! Jeg tager dagene som de kommer, og tager modgang med et smil :-) Livet er hvad vi gør det til.
  Email: kristina.f.b.n@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Jensen

  Jeg kan rigtig godt lide at gå lange ture. Det er jo både god motion og så synes jeg også det er rigtig dejligt at gå og tænke over tingene!
  Forresten rigtig lækker giveaway!!

  Email: ceciliejensen1@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvornår laver du en video igen?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg læser! Der er ikke noget mere afslappende for mig end at fordybe mig med en god bog, det kan ALTID gøre mig afslappet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Reich

  Jeg gør, som du siger, bare sætter nogle enkelte dage af til at lave “ingenting” :)
  juliereich99@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX Juni