Studenteruge musthaves

GOODIEBOX Juni

 photo DSC01040.jpg

 photo DSC01042.jpg

 photo DSC01044.jpg

 photo DSC01046.jpg

 photo DSC01049.jpg

 photo DSC01051.jpg

Så blev det en ny måned og derfor også en ny GOODIEBOX! Indholdets tema i denne box er festival, så alle produkterne er perfekte til tasken. Jeg er spændt på at teste de mange virkelig fine produkter – NIVEA Lip butters ved i allerede jeg elsker og det er endda min yndlingsduft der er med i boxen – Raspberry Rose.

Produkter i boxen:

Lee Stafford Original Dry Shampoo: Perfekt med en lille 50 ml. flaske! Lee Stafford har jeg kun haft positive oplevelser med, så mon ikke denne også bliver et hit?

SO SUSAN Concealer Quad: Et mærke aldrig har hørt om, men produktet ser super fint ud! En god concealer kan man altid bruge – specielt efter lange sommeraftener og nok at drikke.

INK by Dennis Knudsen Eye Shadow Primer: Spændende med en ny øjenskyggeprimer! Spændende at den er hvid og skinnede – jeg glæder mig til at prøve den, men tvivler ærligt talt på at den kan slå Soft Ochre Paint Pot fra MAC.

Mesauda Milano Shine Flex Grafitti Top Coat: En rød “krakeler”-lak er i hvert fald en form for lak jeg ikke ejer! Den bliver sjov at prøve :-)

Depend Nail Polish Remover Pads: Neglelakfjerner til at have med på farten er perfekt til festival, ferier og hvad sommeren ellers byder på!

Nivea Raspberry Rose Lip Butter: En sikker favorit som giver massere af fugt, dufter himmelsk og holder længe!! Elsker, elsker, elsker.

JorgObé Refreshing Scrub Mask (tester): Denne kan både bruges som scrub og dybderensende ansigtsmaske. Hvis den er ligeså effektiv som deres Peel Off Mask ender det jo nok med at jeg køber den full size ;)

I boxen er der desuden 2 værdikuponer: 20% rabat på alle Lee Stafford produkter når man handler på matas.dk og 100 kr. rabat på zalando.dk

Super fin og sommerlig box – helt klart noget alle kan bruge. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenteruge musthaves