In-shower products

Studenteruge musthaves

Der er gået alt for længe siden sidste indlæg, men med en god undskyldning – studenterugen. Jeg blev student i mandags kl 12 (med et 12tal i huen, juhhuu) og siden har jeg ikke haft et roligt øjeblik! Nu er det dog officielt slut med gymnasiet og jeg kan forsøge at blive ædru og udhvilet igen ;-)

Det var en voldsomt travl uge, så det var kun de bedste og mest troværdige produkter, jeg brugte – dem vil jeg lige vise jer her. De af jer, som befinder sig på festivaller, kan måske drage nytte af dette indlæg også.

 photo DSC01017.jpg

 photo DSC01025.jpg

 photo DSC01027.jpg

 photo DSC01028.jpg

 photo DSC01029.jpg

 photo DSC01030.jpg

 photo DSC01020.jpg

 Produkterne er følgende:

Batiste Dry Shampoo – cherry: Gør det muligt at springe en hårvask over, giver volume og dejlig duft! Lee Stafford texturised hair super spray: en sjov blanding af hårspray, voksspray og saltvandsspray – den er fantastisk til at give volume og tekstur. Sí by Giorgio Armani Eau de parfum: Min yndlings duft, som jeg brugte hver dag hele ugen – både dag og nat! M.Cosmetics pensler 01(orange) og 08(rød): 01 er perfekt til foundation og 08 er perfekt til pudder. VICHY Dermablend Setting Powder:Fantastisk løs translucent puddder som mattere huden en halv dag. Sephora Deodorant Spray (10 ml): Lille deo perfekt til tasken. Dove Original 48H Anti-Perspirant/Anti-Transpirant Deodorant: Dufter dejlig frisk, irriterer ikke huden og er samtidig virkelig effektiv. The Body Shop Almond Nail & Cuticle Oil: Perfekt lille negleolie til tasken – dejlig mandelduft og super fugtgivende olie. Seche Vite Dry Fast Top Coat: Min absolut yndlings top coat! Den gør en enhver neglelak stærkere og tørre hurtigt. Rimmel 60 Seconds – 703 White Hot Love: Perfekt hvid som dækker og holder godt. Benefit Coralista og Hoola: Yndlings blush og bronzer. Coralista er en smuk koral som giver friske kinde og Hoola er en perfekt mat bronzer. The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet: Dejlig frisk, let og lækker ansigtscreme som jeg bruger både morgen og aften. Labello Fruity Shine – Peach: Læbepomade som giver glans, lidt farve og dufter præcis som fersken iste. The Body Shop Colour Crush Shine Lipstick – 18: Smuk læbefarve som giver fugt, shine og farve uden at være for voldsom! eos Visibly Soft – Vanilla Mint: Dette nye skud på eos-stammen indeholder hualuronsyre, som er et naturligt stof læberne selv producerer. Læbernes blødhed øges markant og straks – duften er desuden en forfriskende blanding af vanilje og mint. Jeg er kæmpe fan!

Alle produkterne er absolut fantastiske og kan varmt anbefales! Ha’ en skøn dag derude bag skærmene. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

2 kommentarer

  • Tillykke med huen! Og 12 tallet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med huen, selvom det er ved at være noget tid siden. Jeg blev også selv student (dagen efter dig), og der er faktisk flere af de produkter du nævner, der også har været et kæmpe studenteruge-hit hos mig! Især Batiste og Hoola bronzeren blev brugt flittigt i studenterugen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In-shower products