KIKO Haul

Sephora product love: Monoi

Hej!

Her kommer et lille indlæg dedikeret til min absolut yndlingsduft og plejeserie fra Sephora. Jeg har elsket serien i 3 år og min kærlighed til den bliver kun større. Duften og produktserien, jeg er så skudt i, hedder Monoi fra Sephora Collection. Den findes først og fremmest som eau de toilette, som jeg altid har i tasken som en touch-up duft i løbet af dagen (& natten). Udover blot at købe parfumen, som jeg plejer, købte jeg også håndcremen – så nu kan jeg dufte til den himmelske duft altid! 

Jeg har købt de skønne produkter i Sephora i Venedig, men du kan finde dem i enhver Sephora :-)

 photo DSC01111.jpg

 photo DSC01115.jpg

 photo DSC01108.jpg

Udover håndcreme og parfume findes der også body butter, body scrub, body wash, shower gel og handwash. Stor anbefaling herfra! Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIKO Haul