GOODIEBOX - Greenish beauty

Yndlings rensevand!

 photo DSC01103.jpg

Hej søde læsere.

Som nogle af jer måske ved er Bioderma Sensibio H20 mit absolut yndlings renseprodukt! Det er yderst skånsomt men super effektivt og fedter ikke. Det er super hurtigt at bruge – bare på en vatrondel – og huden skal ikke vaskes efterfølgende.

 photo DSC01099.jpg

Nu er Bioderma Sensibio H20 at finde i en 500 ml flaske på udvalgte apoteker – dejligt, det skal jo nok blive brugt :-))

 photo DSC01100.jpg

Er i afhængige af dette vidunder? Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

2 kommentarer

  • Jeanette

    Efter jeg købte en 250 ml flaske på Rhodos i sommers, er det blevet min nye favorit rens. Bruger kun den og så min bio oil til ansigtet. Har næsten brugt hele flasken, bruger den nemlig morgen og aften..men har været så heldig, at min mor har købt den store 500 ml i Tyskland til 20 euro i sidste weekend :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Har hørt gode ting om dette produkt. Gør det noget specielt for huden, ud over at det er nemt og bruge og ikke fedter? Nu har jeg selv lidt problem-hud, så jeg ville vide, om det er godt til det eller om det ikke gør den store forskel? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX - Greenish beauty