The 31 Day Challenge 2014 – 9 Rainbow Nails

#seskønhedenidigselv konkurrence

Hej med jer.

I denne måned kører Dove kampagnen #seskønhedenidigselv som i sin enkelthed går ud på at give komplimenter og booste kvinders selvværd. En undersøgelse fra Voxmeter viser at danske kvinder får meget få komplimenter for deres udseende – hvilket har en konsekvens for selvværdet. 77 pct. af danske kvinder har i forvejen en kritisk holdning til deres eget ydre.

Vil du være med til at sprede komplimenter og glæde dine nærmeste skal du blot uploade et billede med dig og din mor, søster, veninde, moster eller hvem du lige synes til http://lnk.to/dovekamerasky.

Du kan desuden vinde nogle af Doves mest populære hudplejeprodukter: Dove Body Wash Deeply Nourishing, Dove Beauty Cream Bar,  Dove Pampering Shea Cream og Dove Pampering Hand Cream. Alt du skal gøre er:

1. Skriv en kommentar, hvor du giver et kompliment til din mor, søster, veninde eller en anden kvinde i dit liv, som du synes fortjener et kompliment.

2. Tilføjer din mail, så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder.

3. Du må meget gerne “synes godt om” Nannas Beautyblog på Facebook og “følge” mig på Instagram: NannasBeautyblog.

Personligt vil jeg give et kompliment til min dejlige veninde Pernille! Hun er udover at være en absolut fantastisk veninde, som forstår mig (min humor, mit humør, min tankegang.. alt) også den stærkeste person jeg kender. Hun vil altid være der for mig, når jeg har brug for hende og det samme vil jeg for hende. <3

Rigtig god lørdag til jer alle sammen! Kys Nanna

Ps. Jeg er ked af jeg har misset de seneste dage i The 31 Day Challenge 2014, men jeg har bare haft så meget at se til :)

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

16 kommentarer

 • pia sroka

  Til min datter Carina,du er den dejligeste datter. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Glemte email,piastulle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej . Jeg ville give kompliment til min lille søster der er et år mellem jeg og hende . Hun er både veninde og søster for min dejlige at jeg har hende meget søde og venlige person hilsen ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  jeg vil gerne give en kompliment til min mor som er den mest: arbejdsomme, hjælpsomme og kærligste kvinde jeg kender <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Høst

  Jeg vil give et kompliment til min smukke og dejlige veninde Camilla, som har været igennem så meget men stadig er så stærk i alle situationer. <3 Hun fortjener virkelig det bedste, hun er smuk både indeni og udenpå! Hvis jeg vinder, vil jeg dele min præmie med hende :-)

  Mvh Mathilde. stampeplet@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Til min skønne søster, som altid træder til når jeg har brug for det, hun er smuk både udvendigt og indvendigt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg vil give en kompliment til min søster og bedste veninde – Hun er der altid for mig og jeg kan fortælle hende alt uden omsvøb. Hun er guld værd for mig og mine børn.
  Forståelse, humor, kærlighed og accept i en samlet pakke! Jeg elsker hende for den hun er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise P

  Jeg vil give et kompliment til min mor. Min mor har været igennem meget psykisk og senest er hun ved at komme sig efter flere års sygdom, men alligevel har hun formået at være der for mig, da jeg mistede min far i en drukneulykke for 4 år siden. Hun vil gøre alt, for dem hun holder af, og husker altid at sige, at hun elsker dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg vil give en kompliment til min veninde, Amalie. Hun har ikke haft et helt let år, men hun har bare klaret det så flot, og derudover er hun der altid for mig og er den bedste veninde, man kunne ønske sig. Hun fortjener det bedste af alting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Min smukke mor, der trods nogle lange hårde år, stadig altid gør sit bedste i alt hvad hun gør! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eg vil give et kompliment til min smukke og dejlige veninde Camilla, som har været igennem så meget men stadig er så stærk i alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thanks for share :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For søren. jeg ved lige hvem der skal ha min kommentar med på vejen. Min smukke veninde karina Aakær. hun er så ufattelig smuk, har altid en lækker makeup og hviler så meget i sig selv. Og ved slet slet ikke hvor smuk hun er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • min dejlige mor skal have et hav af komplimenter, da hun har båret over alle mine fejl og mangler og forsømmelser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thanks for share Jeg vil give en kompliment til min veninde, Amalie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thankyu vil gerne give en kompliment til min mor som er den mest: arbejdsomme, hjælpsomme og kærligste kvinde jeg kender

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 31 Day Challenge 2014 – 9 Rainbow Nails