The 31 Day Challenge 2014 - 1 Red Nails

The 31 Day Challenge 2014 – 2 Orange Nails

Hej med jer.

Så blev det dag 2 i The 31 Day Challenge 2014. I dag er temaet Orange Nails (Orange negle), hvilket passede mig perfekt – da jeg havde en ny KIKO lak jeg endnu ikke havde fået prøvet. I må ikke spørge mig hvad nailarten forestiller, den er det man kalder abstrakt ;-) Faktisk så kastede jeg mig bare ud i det og resultatet blev som følger :)

 photo DSC01213.jpg

 photo DSC01208.jpg

 photo DSC01203.jpg

 photo DSC01215.jpg

 photo DSC01220.jpg

 photo DSC01225.jpg

 photo DSC01242.jpg

Den orange base-farve er KIKO nail laquer – 482. De hvide streger KIKO nail laquer – 203 french manicure white for tips (penslen er tynd til at farve tipper). De orange streger er Ciate – Hopscotch. De grønne prikker er KIKO nail laquer – 343. Guld-glitter stregerne er lavet med Depend Art Liner – 1064. Ringefingerneglene er lakeret med Depend Rough Sweet – 2091 og har ingen top coat på for at tydeliggøre “sand-effekten”. Ligesom i går brugte jeg KIKO Strong Nails Base Coat og Seche Vite Top Coat. Phew ha det var mange lakker..

 photo DSC01238.jpg

 photo DSC01240.jpg

Hvad synes i? Er det for rodet eller går det op i en højere enhed? Kys Nanna

_ _ _ _ _

Translation:

For day 2 of the 31 Day Challenge 2014 the theme was Orange Nails. I created an abstract nail-look with orange, green and gold glitter. I really like the colours and the (a bit messy) combination.

For this look I used quite a lot of polishes. I used KIKO Stron Nails Base Coat and Seche Vite Top Coat. The orange base colour is KIKO nail laquer – 482. The white stripes are created with KIKO nail laquer – 203 french manicure white for tips and the orange stripes are created with Ciate – Hopscotch. The green dots are created with KIKO nail laquer – 343. The glitter lines are created using Depend Art Liner – 1064. On the ring fingers i applied Depend Rough Sweet – 2091 with no top coat. And that is all ;-)

I hope you like it! Xx Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

3 kommentarer

 • Synes det spiller ret godt :) De er ihvertfald fede! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er helt vild med denne måneds ting. Jeg synes du er VIRKELIG god til det! Elsker i det hele taget din blog. #Ynglingsblogligenu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak – skøn kommentar :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 31 Day Challenge 2014 - 1 Red Nails