The 31 Day Challenge 2014 – 2 Orange Nails

The 31 Day Challenge 2014 – 3 Yellow Nails

Hej med jer.

Så blev det dag 3 i The 31 Day Challenge 2014. I dag er temaet Yellow Nails (gule negle). Jeg vidste med det samme, at jeg ville bruge min yndlings gul – nemlig Ciaté – Loop the Loop – det er den fineste pastelgule lak, som virkelig gør det let at gå med gul lak!

 photo DSC01251.jpg
 photo DSC01250.jpg

 photo DSC01252.jpg

 photo DSC01256.jpg

 photo DSC01254.jpg

Jeg havde en smule travlt i dag (hvilket jeg desuden også får de næste tre dage), så vi må se hvor meget nailart det bliver til ;) Men i hvert fald blev det er meget nemt og hurtigt neglelook i dag! På mine ringefingre har jeg Nilens Jord – 651 på, det bare så smuk en guldlak med det fineste shimmer! På de andre negle har jeg Ciaté – Loop the Loop med hvide prikker på tipperne lavet med OPI – Alpine Snow. Som de tidligere dage brugte jeg KIKO Strong Nails Base Coat og Seche Vite Top Coat.

 photo DSC01258.jpg

Kan i lide looket eller er det lidt for plain? Kys Nanna

_ _ _ _ _

Translation:

Hi guys.

Today is the 3rd day of the 31 Day Challenge 2014 and the theme is Yellow Nails. I love Ciaté – Loop the Loop so I had to use it as a base colour. On the tips of the yellow nails I created some small white dots with OPI – Alpine Snow. For the ring finger I applied the lovely gold shimmery polish from Nilens Jord (number 651). As usual I used KIKO Strong Nails Base Coat and Seche Vite Top Coat.

I was a bit busy today which explains the a more plain nail look. I hope you like it though? Xx Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 31 Day Challenge 2014 – 2 Orange Nails