The 31 Day Challenge 2014 – 3 Yellow Nails

The 31 Day Challenge 2014 – 4 Green Nails

Hej med jer.

Så blev det dag 4 i The 31 Day Challenge og i dag er temaet Green Nails (grønne negle). Det er sjældent at grøn er wearable, så jeg forsøgte mig med en mørk grøn og den fineste shimmerlak for et mere dæmpet grønt neglelook. Jeg er helt tosset med begge lakker jeg har brugt i dag! Den grønne Nilens Jord lak (nr. 681) er så smuk en cremet grøn, som er let at påføre. Shimmerlakken påførte jeg med en kosmetiksvamp på mine tipper for en fin gradient effekt. Lakken er OPI – Next Stop…The Bikini Zone, som er så smuk og unik en lak :) Som “altid” brugte jeg KIKO Strong Nails Base Coat og Seche Vite Top Coat.

 photo DSC01276.jpg

 photo DSC01265.jpg

 photo DSC01273.jpg

 photo DSC01278.jpg

 photo DSC01263.jpg

Jeg får en meget travl dag i morgen, så jeg er spændt på at se, om jeg kan nå at lakere negle i morgen.. Jeg tvivler desværre :( Kys Nanna

_ _ _ _ _

Translation:

Hi guys.

Today I did a wearable green nail look for the 31 Day Challenge to match the theme Green Nails. I am not the biggest fan of bright green nails, but this dark green colour i love – it is Nilens Jord – 681. It applies beautifully and looks gorgeous with the shimmery polish on the tips. The shimmery polsih is OPI – Next Stop…The Bikini Zone. I applied it with a cosmetic sponge to get the gradient effect. As “ususal” I used KIKO Strong Nails Base Coat and Seche Vite Top Coat.

Tomorrow will be a very busy day for me, so i might not have time to do my nails… We will see! Xx Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 31 Day Challenge 2014 – 3 Yellow Nails