The 31 Day Challenge 2014 – 4 Green Nails

The 31 Day Challenge 2014 – 7 B&W Nails

Hej med jer.

Øv øv, jeg missede de to sidste dage i The 31 Day Challenge 2014! Temaerne var blue nails den 5. dag og violet nails den 5. dag, så jeg tænker lidt at tage revanche med de farver når jeg lige får tid ;) I dag er det dag 7 og temaet er B&W Nails (sorte og hvide negle), så jeg kastede mig ud i en blanding af matte, abstrakte, glitter og helt enkle negle!

 photo DSC01283.jpg

 photo DSC01285.jpg

 photo DSC01289.jpg

 photo DSC01295.jpg

 photo DSC01296.jpg

 photo DSC01299.jpg

Alle negle har KIKO Strong Nails Base Coat på. Tommel- og lillefinger har Ciaté – Chalkboard paint 144 (mat sort), to hvide prikker lavet med OPI – Alpine Snow og Ciaté – Mattnificent matte top coat. Ringefingeren har Loréal Color Riche – Black Diamond på med samme matte top coat (Ciaté – Mattnificent). På min pegefinger har jeg OPI – Alpine Snow på med Seche Vite Top Coat. På min langemand lavede jeg noget abstrakt nailart ved blot at duppe en klat hvid og sort lak på neglen og kører det rundt med en pensel. Jeg afslutte med Seche Vite.

 photo DSC01292.jpg

Jeg håber i er ligeså pjattede med de her negle som mig! Jeg synes alle neglene spiller så fint sammen og selvom det “bare” er sort og hvid, er der en masse at kigge på! Kys Nanna

_ _ _ _ _

Translation:

Hi guys.

I am so sorry I missed a few days of the 31 Day Challenge 2014. I missed day 5 Blue Nails and day 6 Violet nails, so I think I will do those later this month. Today is day 7 og the challenge and the theme is B&W nails. I decided to mix the nails a lot and used both glitter, matte nails, abstrakt and plain nails.

On my pinky and thump I apllied Ciaté – Chalkboard paint 144 (matte black) as a base colour, two white dots using OPI – Alpine Snow and Ciaté – Mattnificent matte top coat. On my ring finger I applied Loréal Color Riche – Black Diamond with the same matte top coat. On my index finger I apllied OPI – Alpine Snow topped with Seche Vite Top Coat. On my middle finger I did some abstract nail art using a dot of both black and white polish. Using a nail art brush I mixed the polished together. I topped the nailart of with Seche Vite Top Coat. As usual I used KIKO Strong Nails Base Coat on all my nails.

Hope you enjoy this nail look as much as I do! Xx Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 31 Day Challenge 2014 – 4 Green Nails