The 31 Day Challenge 2014 – 7 B&W Nails

The 31 Day Challenge 2014 – 8 Metallic Nails

Hej med jer.

Så blev det dag 8 i The 31 Day Challenge 2014. I dag er temaet metallic nails (metaleffekt negle), så jeg fandt et par smukke metaleffekt lakker fra CND :) Denne manicure er egentlig meget enkel, men super fin og en metallak pifter altid neglene op!

 photo DSC01303.jpg

 photo DSC01301.jpg

 photo DSC01307.jpg

 photo DSC01309.jpg

 photo DSC01311.jpg

Som altid brugte jeg KIKO Strong Nails Base Coat. Som base farve på min ringefinger har jeg to lag OPI – Alpine Snow og på de andre negle har jeg 2 lag CND Vinylux Weekly Polish – Sultry Sunset. Som nail art på ringefingeren lavede jeg en blomstereffekt med CND Vinylux Weekly Polish i Sultry Sunset og den lidt mørkere Tango Passion. På de lyserøde negle lavede tre hvide prikker med OPI – Alpine Snow. Til slut brugte jeg Seche Vite Top Coat.

 photo DSC01317.jpg

Hvad synes i? Kys Nanna

_ _ _ _ _

Translation:

Hi guys.

Today is day 8 of The 31 Day Challenge and today the theme is Metallic Nails. I decided to use some beautiful polishes from CND. I painted all my fingers except for my ring finger with CND Vinylux Weekly Polish – Sultry Sunset. On top of that I added 3 white dots using OPI – Alpine Snow. On my ring finger I apllied OPI – Alpine Snow and painted a flower-like pattern using CND Vinylux Weekly Polish in Sultry Sunset and the a bit darker colour Tango Passion. I topped it all off using Seche Vite Top Coat.

Do you like it? Xx Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 31 Day Challenge 2014 – 7 B&W Nails