The 31 Day Challenge 2014 – 8 Metallic Nails

The 31 Day Challenge 2014 – 9 Rainbow Nails

Hej med jer.

Jeg når det vist lige før klokken bliver tolv! I dag er det dag 9 af The 31 Day Challenge og temaet er Rainbow Nails (regnbue negle). Jeg er personligt ikke så vild med de klassiske regnbue-gradient negle, så jeg forsøgte mig med akrylmaling og vandbobler :)

 photo DSC01320.jpg

 photo DSC01330.jpg

 photo DSC01336.jpg

 photo DSC01321.jpg

 photo DSC01324.jpg

 photo DSC01325.jpg

 photo DSC01337.jpg

Som base coat brugte jeg KIKO Strong Nails Base Coat og herefter lagde jeg to lag OPI – Alpine Snow. Til bobleeffekten brugte jeg akrylmaling blandet med vand (ca. halv/halv). Med et dottingtool lavede jeg prikker på neglene, lod prikkerne sidde lidt og sugede så det overskydende farve med en vatpind. Afslutningsvis lagde jeg Seche Vite Top Coat på alle neglene :)

 photo DSC01318.jpg

Det er mit første forsøg med akrylmaling og vandbobler. De kan helt klart blive pænere, men jeg er godt tilfreds. Kys Nanna

_ _ _ _ _

Translation:

Hi guys.

Today is day 8 of the 31 Day Challenge and the theme is Rainbow Nails. I am not the biggest fan of the standard gradient rainbow nails, so I decided to experiment with waterbubbles using acrylic paint.

I applied KIKO Strong Nails Base Coat followed by two coats of OPI – Alpine Snow. The bubbles are made with a mix of acrylic paint and water. I dot on the water-paint mix and leave in on for a minute and remove the exces colour using a cotton swab.

It is my very first try with both the bubbles and the paint so it is not perfect, but it could be worse ;) Xx Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The 31 Day Challenge 2014 – 8 Metallic Nails