Makeup Wishlist November

Filmanbefaling #1: Love, Rosie

Hej søde jer

I går havde jeg en hyggelig “dinner & a movie”-aften med min søde mor. Efterfulgt af lækker aftensmad så vi filmen “Love, Rosie”, som kører i biograferne lige nu. Filmen er en romantisk komedie. Jeg havde ikke vildt høje forventninger til selve handlingen, men skuespillerne Lily Collins (Mortal Instruments) og Sam Claflin (Hunger Games) vidste jeg i forvejen, at jeg synes om.

Filmen overraskede mig ekstremt positivt. Selvom den er ret simpel og ikke noget “over the top” var den tankevækkende og bestemt anbefalelsesværdig. Man følger de to venner, som er vokset op hånd i hånd og ser hvordan deres ungdoms- og voksenliv forløber. Jeg elsker udviklingen og den konstante forandring de begge to gennemgår.

Den har lidt af det hele; jeg både græd og grinte – og bedst af alt forlod jeg biografen med dejlig afslappende følelse af, at det hele nok skal gå og at man bestemt ikke skal være bange for noget i livet.

Hvis du trænger til et godt grin, søde mennesker og måske at fælde en lille tåre, så kan jeg VARMT anbefale filmen. Selv hvis du normalt ikke er til romantik, synes jeg stadig den er et kig værd :)

Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup Wishlist November