Sand Tropez

Leo tips

Hej søde jer

Har siden min negle-obsession begyndte været ekstremt fascineret af nail stamping. Det er en teknik hvor man “stempler” forskellige mønstre på neglene ved hjælp af metalplader med mønstre, neglelak og en såkaldt stamper og scraber.

Jeg har for nyligt købt et fint negle-stamping-sæt fra Konad, som er et populært og anerkendt stamping brand. Sættet består af 3 plader med french-tip mønstre, en hvid og en sort perlemorslak, en stamper og scraber og en french corrector (en pen med neglelaksfjerner som gør det let at rengøre omkring nelglene).

I går forsøgte jeg så for første gang at “stampe” på mine negle. Jeg lavede leopard tipper over Essie – Ballet Slippers. Resultatet er super fint synes jeg – specielt i forhold til det er første forsøg!

 photo DSC01647.jpg

 photo DSC01655.jpg

 photo DSC01664.jpg

 photo DSC01663.jpg

 photo DSC01667.jpg

 photo DSC01648.jpg

 photo DSC01659.jpg

 photo DSC01649.jpg

 photo DSC01653.jpg

Jeg glæder mig til at stampe videre :) Har også mere grej på vej i posten. Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sand Tropez