GOODIEBOX - Oktober 2014

Makeup Wishlist November

Hej søde jer

Som en hver anden beautyblogger går jeg og drømmer om mine næste beauty-køb, så dette indlæg er dedikeret til netop at vise jer disse. Nogle af dem forbliver nok drømme, mens andre ændre i en indkøbskurv (i en butik eller på nettet).

1. Maybelline New York Eraser Eye Concealer

Maybelline New York Eraser Eye Concealer 6.8ml

Jeg har virkelig hørt meget godt om denne concealer i den lidt bemærkelsesværdige indpakning. Den skulle efter sigende være god til at dække mørke render under øjnene og highlighte ansigtet. Den forhandles ikke i Matas, men jeg har fundet den på FeelUnique.com til blot 78 kr.

2. Rimmel Exaggerate Lipliner – Eastend Snob (pink, ikke den på billedet)

Farven er en perfekt pink, som hverken er for mørk eller lys. Den gide fyldige og smukke læber, som skulle holde godt og spice ens look op på en neutral måde. Forhandles på FeelUnique.com til 39 kr. (jeg har ikke fundet den i Matas endnu) Jeg blev præsenteret for dette vidunder af Amelia, som i måske kender fra Youtube. I kan læse hendes indlæg om lineren HER.

3. Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Endnu et produkt som forhandles på FeelUnique.com. Jeg har i lidt tid været på jagt efter en god makeupsvamp til foundation, da jeg har hørt, at man ved hjælp af sådan en i fugtet tilstand skulle få en airbrush finish med sin foundation. Det vil jeg meget gerne prøve og Real Techniques er jeg også meget interesseret i :) Svampen koster kun 59 kr. og skulle være helt forrygende til netop at lægge foundation.

4. Mac Cosmetics Mineralize Blush – Warm Soul

 Mineralize Blush

Warm Soul er en smuk beige m. guld shimmer blush, som skulle give den smukkeste varme glød. Jeg tænker at den vil være perfekt her i de kolde kommende måneder og den har stået på min ønskeseddel længe! Den forhandles hos din nærmeste Mac og på Maccosmetics.dk til 210 kr.

5. Hourglass Ambient Light Blush Palette

http://demandware.edgesuite.net/sits_pod16/dw/image/v2/AAHU_PRD/on/demandware.static/Sites-spacenkgb-Site/Sites-spacenkmastercatalog/en_GB/v1415277947592/products/HOURGLASS/UK200013962_HOURGLASS.jpg?sfrm=jpg

Denne smukke blush palette er så gennemført skøn både indpakning og det egentlige produkt skulle være det rene luksus. Hourglass er et mærke jeg har hørt utroligt godt om. Paletten koster også en pæn del €68,84 (ca. 510 kr.), men den er gude smuk – og der er jo hele tre blushes deri ;) Den forhandles på net-a-porter.com.

Hvilke produkter drømmer i om? Er der noget jeg skal præsenteres for?

Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX - Oktober 2014