Filmanbefaling #1: Love, Rosie

Sand Tropez

Hej søde jer

Jeg lægger på ingen måde skjul på min enorme kærlighed til neglelak! Alle farver, teksturer og versioner der nu engang findes. Lige for tiden har jeg en (større end normal) svaghed for neutrale “nude” farvede lakker. Essie – Sand Tropez er lige præcis en af disse skønheder og den skuffer bestemt ikke! Den dækker flot efter to lag og er let at lægge.

 photo DSC01604.jpg

 photo DSC01607.jpg

 photo DSC01611.jpg

 photo DSC01614.jpg

Denne lak fandt jeg for nylig i butikken Normal til blot 49 kr! Selvfølgelig kunne jeg ikke forlade butikken uden den ;)

Hvad synes i om farven? Kys Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

 

1 kommentar

  • Farven er såå fin! Meget diskret og perfekt til årstiden. Den må jeg vist have anskaffet mig på et tidspunkt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmanbefaling #1: Love, Rosie