Best GOODIEBOX ever - december 2014

OPI polish love

Hej søde jer.

Enails.eu har været så søde at lade mig teste 3 af de fineste OPI lakker. De tre lakker er meget forskellige, men de går stadig super fint sammen. Jeg har længe været pjattet med den smukke lyse lilla med navnet You’re Such A Budapest. En god sølvlak er et must, derfor er lakken med navnet My Signature is “DC” fra Coca Cola kollektionen ikke til at gå galt i byen med. Den sidste lak er en smuk holografisk glitterlak fra Gwen Stefani kollektionen med navnet In True Stefani Fashion.

 photo DSC01781.jpg

 photo DSC01778.jpg

 photo DSC01777.jpg

 photo DSC01785.jpg

You’re Such A Budapest er ikke til at stå for. Jeg er helt tosset med den simple men super fine farve. My Signature is “DC” er virkelig en perfekt shimmery sølvlak. Med In True Stefani Fashion har jeg lavet en meget diskret glitter gradient. Ovenpå hinanden giver de to lakker en fantastisk glitrende effekt! Alle 3 lakker helt fantastiske – sammen og hver for sig.

I kan finde lakkerne på Enails.eu til 9,99€  pr. stk.:

You’re Such A BudapestMy Signature is “DC”In True Stefani Fashion

På hjemmesiden kan i bl.a. også finde China Glaze, Essie og CND.

Kys Nanna

_ _ _ _ _

Translation:

Hi sweeties.

Enails.eu have been kind enough to let me test 3 OPI polishes. The polishes are absolutely gorgeous and go pefectly together. I have created a little mani with the three polishes. The light lilac is called You’re Such A Budapest. The silver is called My Signature is “DC”. The holographic glitter polish is called In True Stefani Fashion.

Each polish is sold for 9.99€ each :)

One Enails.eu they also sell brands like Essie, CND and China Glaze.

Kisses Nanna

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nannasbeautyblog

Tumblr: Nanna Cecilie b

Twitter: @NannaB95

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best GOODIEBOX ever - december 2014