Stone marble manicure

GOODIEBOX – marts 2015

Hej med jer,

i dag landede endnu en GOODIEBOX i min postkasse. Temaet i denne måned er hverdagsprodukter. Æsken er derfor fyldt med aktuelle og let anvendelige produkter. Som en ekstra luksus er der også lidt lækkert at spise i æsken, nemlig en sød chokolade flodhest fra Barú Dreamy. Der har også sneget sig en te ind fra TeaPigs med lakrids- & pebermyntesmag, den ser jeg meget frem til, da jeg i forvejen drikker pebermynte te stort set hver dag!

Skønhedsprodukterne er dog ligeså lækre, som de spiselige sager er. En ny body butter fra The Body Shop, en naturlig hånd, albue og fodcreme fra Human + Kind, en fin lyserød/rosaguld neglelak fra Appeal4, Nivea Shower Cream og en øjenskyggestift fra Glo Minerals i en smuk brun/bronze-farve.

 photo DSC01933.jpg

 photo DSC01936.jpg

 photo DSC01939.jpg

 photo DSC01942.jpg

 photo DSC01945.jpg

 photo DSC01935.jpg

Du kan selv få en GOODIEBOX tilsendt for blot 99 kr. + fragt og der er ingen binding! Man får prøvet en masse nye og lækre produkter og får en masse for pengene. Helt klart anbefalelsesværdigt til alle jer beauty-lovers :) Kys Nanna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stone marble manicure