Next nail project

Stone marble manicure

Hej med jer. Nu fik jeg forsøgt mig med marmor nail art. Jeg er helt vildt glad for resultatet! Først lakerede jeg alle neglene hvide. Herefter brugte jeg sort og guld glitter til marmor effekten.

 photo DSC01920-001.jpg

 photo DSC01917-001.jpg

 photo DSC01921-001.jpg

 photo DSC01926-001.jpg

 photo DSC01922-001.jpg

 photo DSC01928-001.jpg

 photo DSC01930-001.jpg

 photo DSC01916-001.jpg

 photo DSC01931-001.jpg

Effekten skaber jeg ved at dryppe en klat lak i stuetempereret vand. Lakken vil sprede sig i et fint lag. For at få lakken til at skille sig i de fine mønstre sprayer jeg vandet med en alkoholbaseret væske. Jeg brugte et hårprodukt, men det kunne også have været en body spray eller lign. Herefter dypper jeg neglen i det tynde lag lak, samler det overskydende lak omkring neglen med en tandstik og løfter fingeren fra vandet igen. Det gentager jeg på alle neglene – først med den sorte lak og herefter med den guld. Der er meget rengøring omkring neglene, men det klares hurtigt med en vatrondel, en pincet og herefter en pensel. Guldglimmeren gad ikke rigtigt forsvinde, men det gør det heldigvis med tiden :)

Den hvide lak er Essie – Blanc, den sorte er Depend 7day Hybrid polish – 7013 Goth Black og guld glimmerlakken er OPI – My favorite ornament.

Jeg er fan – næste gang vil jeg forsøge mig med tyrkis :) Kys Nanna

_ _ _ _ _

Translation:

Hi :) I tried out stone marble nail art and I love it. It takes a bit of time (especially the clean-up) but it is worth it. At first I painted all my nails white. I the used black and white to create the marble effect.

Using a drop of polish in room-temperature water, the polish will spread in a thin layer. I then spray the thin layer of polish with an alcohol-based product (I used a beachwave spray), and the polish will seperate in the beautiful patterns. I dip a nail in the pattern, use a toothpick to collect the excess polish and lift my finger from the water. I do this with each nail – first the black polish, then the gold glitterpolish.

The white polish is Essie – Blanc, the black is Depend 7day Hybrid polish – 7013 Goth Black and the gold glitterpolish is OPI – My favorite ornament.

I really love them. Next time i will try it out with a turquoise polish. Xx Nanna

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next nail project