Apartment "needs"

Esteé Lauder Dreaming | Vind produkter for 1.995 kr.

Esteé Lauder

Hej søde jer. I dag skal det handle om et brand crush nemlig Esteé Lauder, som netop har fået Kendall Jenner som deres nye ansigt! Som tidligere omtalt her på bloggen, er hun en stor inspiration for mig. Udover at være gudesmuk er hun elegant, stilet og klassisk. Hun er efter min mening perfekt til Estée Lauder, da produkterne har samme værdier som hendes person! Produkterne er altid i “to die for”-emballage og er i sig selv ligeså skønne at bruge, som de ser ud. Advanced Night Repair serum og øjencreme har længe været holy grail produkter for mig, som jeg til enhver tid varmt kan anbefale alle. Makeuppen er smuk hele vejen rundt. Jeg er specielt imponeret over deres Bronze Goddess kollektion, som udkommer hver sommer – den er smækfyldt med gyldne toner og sommerglød.

Du har nu muligheden for at vinde produkter for hele 1.995 kr. ved blot at tilmelde dig Estée Lauders nyhedsbrev lige HER

Held & lykke! Kys Nanna

Sponseret indlæg.

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nanna Cecilie B

Tumblr: Nanna Cecilie b

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apartment "needs"