White elegant nail art | Manicure

Smashbox brand focus | Vind produkter for 1.395 kr.

Smashbox template

Hej søde læsere.

Jeg er sikker på, at de fleste af jer kender til de lækre produkter fra Smashbox.

De er specielt kendt for deres Photo Finish Primer, som de har lavet i en masse forskellige versioner, så i kan finde en, der passer præcis til jeres hudtype. Der findes blandt andet en til tør hud, uren hud og en der udligner hudfarven. En primer påføres under din foundation efter din fugtighedscreme. Primerens effekt er at udjævne huden og give en flot base til din foundation.

Derudover laver Smashbox fantastiske øjenskygger og super gode paletter. Full Exposure paletten i øverste venstre hjørne er en efter min mening perfekt palette til både en naturlig hverdagsmakeup og en mere dramatisk festmakeup. Farverne er i naturlige toner, som er smukke til alle.

Noget jeg ikke har prøvet, men meget gerne vil, er deres contour stick trio i nederste højre hjørne. Det består af en highlight, bronzer og contour-farve. Samme princip som den lækre contour palette i midten af collagen bare i cremeform.

Jeg er stor fan af mærket – produkterne er af fantastisk kvalitet i flot og enkel indpakning.

I har nu muligheden for at vinde produkter fra Smashbox for 1.395 kr. ved blot at tilmelde jer deres nyhedsbrev lige HER!

Sættet i kan vinde består bl.a. af den ovenfor omtale Exposure palette, Photo Finish Primeren og contour sættet i midten af collagen.

God (black) friday. Xx Nanna

Sponsoreret indlæg

DSC07825

Mail: Nanna@Nannasbeautyblog.dk

Instagram: Nanna Cecilie B

Tumblr: Nanna Cecilie b

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White elegant nail art | Manicure