Beauty cravings 28.01.17

Ellos beauty wanties 01.02.17

Ellos sale

 

Hej med jer. Jeg har aldrig før handlet beauty på Ellos.dk, men da jeg begyndte at browse lidt rundt derinde, kunne jeg hurtigt finde en masse lækkerier, som jeg enten allerede har prøvet eller gerne vil prøve.
Jeg er liquid lipstick obsessed for tiden! De her, har jeg set rundt omkring på sociale medier og alle farverne ser så lækre ud!
Farven 1 – Silencio (som vist på billedet ovenfor) ser så fin ud. Det er virkelig en sjov form for læbestift – nærmest en form for pulver. Jeg har kun prøvet dem på hånden, aldrig på læberne.
Denne lækre læbepalette i farven Nude kunne være ideel til ferier eller lignenede, hvor man gerne vil have flere farver med sig, men uden de fylder for meget. Alle farverne i paletten er nogle jeg ville bruge!
Igen med min obsession med liquid lipstick! Den her bær-farve fra Maybelline er ikke til at stå for. Det samme gælder for farven Nude, som også kan findes på Ellos.
Real Techniques makeuppenslerne er fantastisk gode. Jeg har en del af dem herhjemme, men ikke denne Setting Brush, som jeg tænker, kunne være perfekt til pudder i t-zonen og under øjenene. Måske endda også til contour?
Denne bryn-pomade er et kæmpe hit, som jeg endnu ikke har prøvet. Er ikke helt klar over hvilken farven jeg skal have, men mon ikke Dark Brown ville være et hit!
En fantastisk foundation med høj dækkeevne og en masse farver at vælge imellem!
Highlighting slipper man ikke uden om for tiden og denne ser sindssyg ud på swatches, jeg har fundet på nettet.
Min yndlingsmascara for tiden! Den holder vippernes bue hele dagen og giver både fylde og længde. En sikker vinder.
Hvis du ikke ejer en pincet fra Tweezerman skal du gøre dig selv den tjeneste at købe en. De er fantastiske! Jeg har aldrig prøvet en bedre pincet.
Puha hvor dette contour kit er et lækkert et af slagsen. Det måtte gerne bo i min makeupskuffe :)
XX Nanna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty cravings 28.01.17