The perfect bordeaux | Essie Gel Couture

Pillow Talk

 

pillowtalk1

pillowtalk2

Pictures from Charlottetilbury.com

Hej med jer. De fleste af jer har formentlig hørt om lip lineren fra Charlotte Tilbury med navnet Pillow Talk. Det er min absolutte yndlings lip liner. Det er den ultimative ‘your lips, but better’-farve og lineren har den perfekte konsistens. Lip lineren er en gammel favorit og ikke længere en nyhed – men en all time favorit.

NYHEDEN er dog, at Charlotte Tilbury har lanceret en læbestift i samme farve og med samme navn! Jeg var solgt med det samme. Jeg bruger den lip liner op så hurtigt, da jeg ofte bruger den på hele læben uden læbestift – men nu skal det være slut med det.

Jeg har bestilt læbestiften hjem fra Charlottetilbury.com, da den ikke forhandles andre steder. Som det ser ud nu er det en limited edition – men mon ikke efterspørgslen kommer til at gøre den til fast sortiment?

Nu har jeg snart den mest perfekte læbe-kombi. Jeg kan ikke vente til at få den hjem (*indsæt smiley med hjerte-øjne*)!

Bruger i Charlotte Tilbury produkter? Hvad kan i anbefale?

_ _ _

English

Hi. Most of you properly know about the Pillow Talk lip liner from Charlotte Tilbury. It is my absolute favorite lip liner. It is the ultimate ‘your lips, but better’-shade og the formular of the lip liner i perfect. The lip liner is an old favorite and not really news anymore – but a holy grail product.

THE NEWS however is the launch of the Pillow Talk LIPSTICK. I was sold instantly! I use the liners up so quickly, since I often use the liner on its own and cover my lips all over. This lipstick will be the end to that.

I have ordered the lipstick from Charlottetilbury.com, since this is the only place it is available. Right now it seems to be limited edition, but I doubt that it will stay this way, since it is such an it-product.

I can’t wait to receive my lipstick in the mail! Perfect lip combo be mine ;)

XX Nanna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect bordeaux | Essie Gel Couture