Ellos beauty wanties 01.02.17

The perfect bordeaux | Essie Gel Couture

 photo DSC02141.jpg

 photo DSC02142.jpg

 photo DSC02146.jpg

 photo DSC02140.jpg

 photo DSC02143.jpg

 photo DSC02147.jpg

Hej med jer. For noget tid siden modtog jeg nogle fine lakker fra Essies nye Gel Couture serie. Heriblandt var den smukkeste bordeaux neglelak, som ovenikøbet holder længere end andre lakker. Farven hedder Spiked with Style. På billedet ovenfor har jeg brugt to lag lak og ét lag top coat fra samme serie.

Lakken holdt overraskende længe – til trods for at jeg er meget hård ved mine negle og sjældent holder mere end en uge. Disse holdt sige perfekte i halvanden uge. Først efter to uger blev det nødvendigt med en ny lak.

Psst. Til og med d. 8/2-17 kører Matas 25% på makeup for medlemmer. Find lakkerne her:

Essie Gel Couture – Spiked with Style

Essie Gel Couture – Top Coat 

_ _ _

English:

Recently I was sent a few beautiful polishes from the new Essie Gel Couture collection. I have fallen in love with the most perfect bordeaux shade. The color i named Spiked with Style. I used to coats of polish and a layer of the top coat from the same collection in the pictures above. The durability of this polish is amazing. It was perfectly intact for 1,5 weeks and I didn’t feel the need to change it for 2 whole weeks.

I highly recommend this lovely color. Have you tried it or fallen in love with some of the other colors?

XX Nanna

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellos beauty wanties 01.02.17