Pillow Talk

You’re Such A Budapest

youre-such-a-budapest

Hej med jer. Det her indlæg bliver et ultra-kort et af slagsen. Har her i ugen lagt ny neglelak. Lakken er fra OPI og navnet er You’re Such A Budapest. Hver gang jeg tager denne fine farve på, kommer jeg i tanke om, hvor forelsket jeg er i farven. Den er det perfekte mix mellem lilla og blå. Den er lys men ikke pastel-lys. Den er SÅ fin her til forår, men samtidig så kold en tone, at den også kan bruges til vinter –  helt klart en af mine favorit lakker.

Køb lakken HER, til blot 69 kr.

_ _ _

English

Hi guys. This is going to be a very short post. I did my nails this week. The polish is OPI – You’re Such A Budapest. Every time I apply this color, I am reminded how much I love it. It is the perfect mix between purple and blue. It is quite light but not a pastel. It is perfect for spring but cool-toned enough a color for winter – definitely on of my favorite polishes.

XX Nanna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pillow Talk